×

Câștigătorii de masă cresc doar aportul caloric?

Câștigătorii de masă cresc doar aportul caloric?

În lumea fitness-ului și culturismului, suplimentele de masă sunt extrem de populare. Ele sunt adesea folosite de persoanele care doresc să crească masa musculară și să îmbunătățească performanța. Cu toate acestea, există un mit conform căruia suplimentele în masă cresc doar aportul caloric și nu oferă alte beneficii. În acest articol, vom analiza acest subiect și vom afla ce beneficii pot rezulta din luarea de câștigători în masă.

Ce sunt suplimentele de masă?

Înainte de a discuta despre beneficiile câștigătorilor de masă, merită mai întâi să înțelegem ce sunt de fapt aceste suplimente. Suplimentele de masă sunt preparate nutritive care sunt concepute pentru a oferi organismului mai multe calorii, proteine ​​și alți nutrienți necesari pentru creșterea și regenerarea musculară. Desigur, cei care câștigă în masă singuri nu vor oferi organismului toți nutrienții necesari, dar ne putem diversifica dieta astfel.

Conținut caloric crescut

Primul și cel mai evident beneficiu al luării de câștigători de masă este valoarea calorică crescută a dietei. Creșterea cantității de calorii consumate este crucială dacă dorim să ne dezvoltăm masa musculară. Suplimentele de masaj oferă organismului calorii suplimentare care sunt necesare pentru a acoperi necesarul de energie în timpul antrenamentului de forță.

Creșterea masei musculare

Un alt beneficiu al luării suplimentelor de masă este creșterea masei musculare. Aceste suplimente oferă organismului cantitatea potrivită de proteine, care este necesară pentru reconstrucția și creșterea mușchilor. Atunci când sunt combinate cu un antrenament adecvat de forță, suplimentele de masă pot accelera procesul de construire a mușchilor și vă pot ajuta să obțineți silueta dorită.

Îmbunătățirea regenerării

Un alt beneficiu al luării suplimentelor în masă este îmbunătățirea procesului de regenerare a organismului după antrenament intens. Producătorii de masă de înaltă calitate conțin adesea ingrediente precum aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA), care accelerează procesul de regenerare musculară. Datorită acestui fapt, organismul se poate regenera mai repede și poate fi pregătit pentru un antrenament intens în continuare.

Refacerea deficiențelor nutriționale

Un alt beneficiu al luării suplimentelor pentru creșterea în masă este capacitatea de a suplimenta orice deficiențe nutriționale. Mulți oameni care au probleme cu menținerea unei diete adecvate pot avea dificultăți în a acoperi întregul spectru de nutrienți esențiali. Suplimentele de masaj vă pot completa dieta, oferind organismului nutrienții necesari. Cu toate acestea, merită să vă cunoașteți corpul și nevoile sale. Poate că alte tipuri de nutrienți și suplimente alimentare vor funcționa mai bine în situația dvs.

Rezumat

În concluzie, câștigătorii de masă nu numai că măresc valoarea calorică a dietei, ci aduc și multe alte beneficii. Acestea oferă organismului calorii suplimentare, proteine ​​și nutrienți care sunt necesari pentru a construi masa musculară. În plus, pot accelera procesul de regenerare a organismului după antrenament intens și pot completa orice deficiențe nutriționale. Cu toate acestea, merită să ne amintim că înainte de a începe să utilizați suplimente pentru construirea în masă, merită întotdeauna să consultați un profesionist, cum ar fi un dietetician sau un antrenor personal, pentru a selecta suplimentele potrivite pentru nevoile dvs. individuale și obiectivele de antrenament.

Publică comentariul