×

Ce proprietăți are kre-alkalyn și merită folosit?

Ce proprietăți are kre-alkalyn și merită folosit?

Kre-alkalyn este un compus chimic care este rezultatul unui amestec de pulberi alcalinizante și creatină monohidrat. Se mai numește creatină tamponată sau alcalină. Creatina în sine nu are nevoie de prezentare, iar popularitatea sa depășește cu mult cercurile persoanelor direct legate de sport. Creatina monohidrat este cea mai bine testată substanță folosită în alimentația sportivă, dar creatina în sine vine în multe forme diferite.

Unul dintre ele este kre-alkalyn, care este formula sa patentată. Principala diferență dintre monohidrat și versiunea alcalină a creatinei este faptul că, datorită proprietăților sale chimice, kre-alkalyn este luat în doze mai mici. Prin urmare, nu este de mirare că câștigă un număr tot mai mare de persoane interesate de ea. Prin urmare, merită să aruncați o privire mai atentă asupra acestei forme de creatină pentru a vedea dacă merită să o utilizați.

Kre-alkalyn și proprietățile sale

La început, este de remarcat faptul că kre-alkalyn garantează aceleași beneficii de utilizare care pot fi așteptate de la creatina monohidrat. Mai mult, kre-alkalyn este obținut din monohidrat, astfel încât proprietățile sale rămân neclintite. Pe scurt, kre-alkalyn vă permite să maximizați eficacitatea construcției masei musculare, protejează mușchii împotriva catabolismului (defalcare) și sprijină regenerarea corpului după exercițiu etc.

Cu toate acestea, merită subliniat faptul că kre-alkalyn este o formă mai stabilă de creatină, care se caracterizează printr-o mai mare stabilitate a sistemului digestiv uman, care este acid. Datorită acestui fapt, creatina luată în acest fel nu se transformă în creatinina, care este forma sa inactivă. Mai mult, kre-alkalyn este lipsit de riscul de a acumula așa-numitul apă subcutanată.

Cea mai bună formă de creatină?

Există încă multe discuții despre cea mai bună și mai eficientă formă de creatină și mulți oameni indică kre-alkalyn. Cu toate acestea, nu există un favorit clar și diferiți oameni demonstrează pur și simplu efecte specifice folosind propriile exemple. Un lucru este cert, doar subliniază că suplimentarea cu creatină este eficientă, dar creatina monohidrat a fost supusă celui mai mare număr de teste și are un efect pozitiv confirmat în acest domeniu.

Deși se vorbește mult despre faptul că kre-alkalyn este pur și simplu mai eficient și mai rapid în construirea masei musculare – nu există o confirmare științifică în acest sens. Prin urmare, dacă aceasta este forma adecvată de creatină într-un anumit caz este cel mai bine discutat cu specialiștii corespunzători pentru a afla cea mai eficientă formă de creatină într-un anumit caz.

Publică comentariul