×

Ceai verde sau cafea verde – care este mai bun pentru pierderea în greutate?

Ceai verde sau cafea verde – care este mai bun pentru pierderea în greutate?

Pierderea în greutate este unul dintre cele mai frecvente obiective de antrenament pe care le puteți întâlni. Mulți oameni încearcă să-și îmbunătățească silueta, nu numai de dragul aspectelor fizice, ci și pur și simplu de dragul sănătății corpului. Cu toate acestea, oricine a încercat vreodată să slăbească câteva kilograme în plus știe că este o sarcină destul de dificilă. Necesită respectarea strictă a unei diete și activitate fizică adecvată. Mai mult decât atât, de multe ori chiar și aceste două componente ale pierderii în greutate eșuează.

Acesta este momentul în care suplimentele alimentare vin în ajutor și sunt concepute pentru a maximiza efectele dietei și ale antrenamentului. Cu toate acestea, nu trebuie să fie întotdeauna substanțe sintetice. Multe ingrediente naturale au proprietăți care accelerează de fapt arderea grăsimilor și, de asemenea, vă ajută să vă controlați apetitul pentru a evita gustarea între mese, ceea ce este deosebit de dăunător pentru atingerea obiectivului dvs. Deci care va fi mai eficient? Cel mai bine este să aruncați o privire mai atentă la ambele substanțe.

Cum poate ajuta cafeaua verde la pierderea în greutate?

Cafeaua verde are proprietăți extinse de pierdere în greutate. Deși ceaiul verde este mult mai popular în acest sens, tot mai mulți oameni sunt interesați și de acest tip de cafea. Își datorează proprietățile prezenței acidului clorogenic, care este considerat o substanță care susține arderea țesutului adipos.

Deși efectul său nu a fost încă cercetat temeinic, se crede că este posibil prin limitarea absorbției carbohidraților de către organism și, de asemenea, crește utilizarea grăsimilor stocate în interiorul corpului în scopul exercițiilor fizice. Acesta este motivul pentru care este disponibil și în mulți nutrienți și suplimente alimentare care sunt concepute pentru a sprijini organismul în procesele de slăbire. Mai mult, cafeaua verde este disponibilă și în multe preparate care vă ajută să vă controlați apetitul.

Cum funcționează ceaiul verde și ce efect are asupra pierderii în greutate?

Ceaiul verde a fost folosit pe scară largă de mult timp și este disponibil în multe suplimente alimentare ca substanță complementară, nu doar în cele pentru controlul poftei de mâncare și slăbire. Acest lucru se datorează proprietăților sale antioxidante și susținând sistemul cardiovascular.

Mai mult decât atât, ceaiul verde are și proprietăți termogenice (crește în mod natural temperatura corpului într-un mod sigur). Acesta este motivul pentru care este adesea prezent ca o substanță suplimentară în arzătoarele de grăsimi și preparatele pentru controlul apetitului.

Publică comentariul